Školní kluby
Výsledky soutěže z katalogu KMČ Jaro 2020

Výsledky soutěže z katalogu KMČ Jaro 2020

V jarním katalogu KMČ Albatros jsme vyhlásili soutěž pro třídy o exkurzi do Rádia Junior. Kvůli nouzovému stavu proběhlo losování o něco později, než bylo původně v plánu, ale nyní už známe vítěze.

Soutěžním úkolem bylo vytvořit knižní katalog podle Vašich představ. Byli jsme velmi mile překvapeni, jak krásné katalogy nám do Klubu mladých čtenářů Albatros od Vás přišly, a to přesto, že školy byly od 11. března zavřené a vytvoření soutěžních příspěvků tak bylo velmi komplikované. Moc si vážíme všech soutěžních příspěvků, které jsme od Vás dostali.

Nicméně hlavní výhra je jen jedna a při losování se usmálo štěstí na třeťáky ze ZŠ a MŠ Chocerady s paní učitelkou Lenkou Brožkovou. Gratulujeme do Chocerad k hlavní ceně. Celou třídu čeká v září exkurze v Rádiu Junior. 

Další dva soutěžící, na které se usmálo štěstí při losování, získávají digitální rádio. Výhru odesíláme vítězům poštou tento týden. Jsou to:

- Anežka Březinová z 5.B ZŠ J. A. Komenského v Čelákovicích

- Natálka Horáková z 5.A ZŠ Třebechovice p. O.

 

 

Protože tentokrát bylo splnění soutěžního úkolu mimořádně náročné, rozhodli jsme se odměnit knihami úplně všechny účastníky soutěže. Pokud jste nám také poslali soutěžní příspěvky, můžete se v týdnu od 25. 5. 2020 těšit na balíček s knížkami, který přijde do Vaší školy.

 

Děkujeme všem soutěžícím za účast!

 


Galerie