Školní kluby
Autor Malého Poseroutky v Praze

Autor Malého Poseroutky v Praze

Navštívil nás autor série Deník malého poseroutky Jeff Kinney

Během svého evropského turné k nám 5. prosince zavítal autor jedné z nejúspěšnějších knižních sérií pro děti Deník malého poseroutky.

Jeff Kinney poskytl rozhovory médiím a v rámci své speciální besedy i následné autogramiády rozdal stovky podpisů nadšeným malým čtenářům. Pod záštitou Klubu mladých čtenářů také společně se čtvrťáky ze ZŠ Campanus absolvoval procházku centrem historické Prahy. Děti na něj byly nachystané, měly připravenu řadu zvídavých otázek v angličtině. Překladatel takřka nebyl potřeba.

Série Deník malého poseroutky vychází ve více než v devadesáti zemích světa a může se v nich chlubit neutuchající oblibou. Jen v České republice bylo prodáno již více než jeden milion výtisků Kinneyho knih!

„Úspěch mých knih mě samozřejmě velice těší. Je neuvěřitelné, že se díky malému poseroutkovi setkávám se slavnými sportovci, herci nebo třeba politiky. Ale nejúžasnější je to, že díky psaní mohu cestovat po celém světě a setkávat s dětmi, svými čtenáři. I proto se rozhodně můžete těšit na spoustu dalších Gregových dobrodružství," ubezpečil své fanoušky Jeff Kinney. A my se na ně moc těšíme!


Galerie